BIM-wedstrijd voor Architect@Work 2017: Hoe BIMt u het via de Cloud?

BIM-wedstrijd voor Architect@Work 2017: Hoe BIMt u het via de Cloud?

Wedstrijd - Architect@Work

In aanloop naar de beurs Architect@Work 2017 te Kortrijk organiseren C3a, BIMplan, N² 't Kadtraat en WTCB Cluster BIM samen een BIM-wedstrijd. Vele bouwprofessionals in Vlaanderen hebben zeker ontwerpen en realisaties waar ze graag even mee uitpakken.

 

C3a, BIMplan, N² 't Kwadraat en WTCB Cluster BIM voorzien een leuke prijzenpot en de beste realisaties worden ook tentoongesteld op de gezamelijke stand op Architect@Work, 27 en 28 april te Kortrijk. Op die manier komt u ook op een leuke manier in de picture bij collega-bouwprofessionals én professionele bouwheren. Dez BIM-wedstrijd focust op BIM-projecten die o.a. uitgewerkt zijn met Autodest REVIT, waar specifiek de Autodesk Cloud-faciliteiten bij te pas gekomen zijn. Uiteraard komen speciale architecturale ontwerpen graag in de kijker, mar ook eventuele ingenieuse technische (BIM-)oplossingen.

bijv.

Cloudrendering / Revit LIVE / Recap 360

Insight 360/ BIM 360 Team / C4R / ...

Het indienen van de deelnemende projecten is mogelijk tot uiterlijk vrijdag 21 april 2017, daar hebt u vanaf nu nog precies een kleine maand de tijd voor.

 

Zie deze webpagina op de C3A-website voor heel wat meer details i.v.m. deze BIM-wedstrijd.

 

Het wedstrijdreglement kan u hier downloaden.